Despre noi

Compania noastră este o afacere de familie din anul 1992, care după mai multe transformări funcționează sub denumirea de SCHINDLER DACHFENSTER KFT cu sediul în Kecskemet din Ungaria.

Sistemul de ferestre de mansardă SCHINDLER este rezultatul a 25 ani de cercetare și dezvoltare în domeniu.

Împreună cu partenerul nostru german care este implicat semnificativ în producția ferestrelor de mansardă SCHINDLER, dorim ca într-o piață aglomerată și dificilă ca cea a materialelor de construcții din România unde jucătorii sunt branduri consacrate , să propunem soluții alternative optime și avantajoase pentru clienții și partenerii noștri în domeniul amenajării mansardelor cu ferestre de mansardă SCHINDLER.

Filozofia de bază care ne ghidează constă în oferirea unor produse utile și necesare mansardării locuințelor pentru a o putea transforma într-un cămin adevărat, luminos, cald și comfortabil.

Activitatea de bază a companiei este producția și comercializarea ferestrelor de mansardă SCHINDLER și a accesoriilor acestora ca:

  • accesorii de umbrire exterioară si interioară;
  • deschizători de la distanță mecanice și electrice;
  • plase de protecție contra insectelor.

cms-img

Totodată asigurăm montaj la cerere, service în garanție și postgaranție și desigur piese de schimb.

Ferestrele de mansardă SCHINDLER au marcaj CE și sunt certificate la IFT ROSENHEIM (  Institut für Fenstertechnik ROSENHEIM)   din Germania.

SCHINDLER DACHFENSTER KFT:

Sediul companiei: Ungaria, 6000 Kecskemét 

Reprezentant pentru Romania și Republica Moldova: 

Dipl.ing. Lőrincz Barnabás – Tel.mobil: +40 0722 507 307;
e-mail: comenzi@schindler.com.ro