Termeni si Conditii

 

Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.


SCHINDLER.COM.RO isi rezerva dreptul de a actualiza / schimba / modifica fara o notificare prealabila aceste Conditii generale si continutul site-ului. Pentru a evita orice neintelegere este recomandabil sa verificati aceste sectiuni de fiecare data cand accesati site-ul si doriti sa efectuati operatiuni pe acesta. In acest fel veti actiona in cunostinta de cauza.

 

Comunicari electronice 

Prin folosirea site-ului www.schindler.com.ro pentru cumpararea de bunuri/produse si/sau prin participarea la programele lansate de acesta, utilizatorul isi da acceptul implicit pentru primirea notificarilor in format electronic de la acesta incluzand in aceasta categorie comunicari prin e-mail si/sau anunturi pe site. 

 

Responsabilitati privind produsele comercializate

SCHINDLER.COM.RO nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul acestui site.

Orice problema de acest fel va fi adusa la cunostinta comenzi@schindler.com.ro in maximum 48 de ore de la primirea / livrarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, pentru rezolvare.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre SCHINDLER.COM.RO si client/cumparatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

CONTRACTUL COMERCIAL LA DISTANTA

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.schindler.com.ro Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

 

Cumparatorul se obliga sa cumpere de la Vanzator, iar Vanzatorul se obliga sa furnizeze produsele solicitate prin Comanda efectuata de catre Cumparator si confirmata de catre Vanzator, in cantitatea specificata de catre Cumparator in cadrul Comenzii.

 

LIVRAREA PRODUSELOR -conform Comenzii solicitate

OBLIGATIILE VANZATORULUI

  1.   Sa livreze produsele in ambalajele originale ale producatorului, sigilate si fara deteriorari
  2.   Sa livreze produsele comandate de Cumparator in cantitatile, la pretul si in timpul prevazut in confirmarea comenzii
  3.   Sa informeze Cumparatorul in situatia intarzierii sau imposibilitatii asigurarii produselor comandate in totalitate sau partial

 

GARANTII

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.schindler.com.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare.

 

FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

LEGEA APLICABILA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

TERMENI SI CONDITII 
Folosirea site-ului de fata implica acceptarea explicita a termenilor de utilizare, a conditiilor si a politicii de confidentialitate. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.