Informații de livrare

Transportul este gratuit pentru pentru comenzi. Oferta valabilă doar pentru livrările spre locații din România!

-  Livrarea comenzilor se face prin curier rapid.
-  Plata la livrare / ramburs: numerar, la primirea coletului; Coletul nu se va deschide înainte de a semna și de a plăti.
 Livrarea comenzilor se va efectua în termen de 2-15 zile lucrătoare de la recepționarea comenzii in functie de disponibilitatea din stoc.
-  La primirea comenzii, Cumpărătorul va verifica fiecare articol conținut în colet şi se va asigura că produsele corespund celor indicate pe factură și comenzii plasate. În cazul în care se observă orice nereguli, Cumpărătorul va contacta imediat departamentul de Relații Clienți pentru soluționarea acestora.
-  Cumpărătorul nu va prelua comanda în lipsa facturii. În cazul în care aceasta nu există, contactați imediat departamentul de Relații Clienți.
-  Produsele vor fi livrate prin curier la adresa menționată în comandă, între orele 09:00- 17:00 în zilele lucrătoare. Reprezentantul firmei de curierat va încerca să contacteze telefonic su via sms Cumpărătorul în prealabil. Vom oferi întotdeauna toate informațiile primite de la Dvs. în legătură cu adresa specificată pentru livrare și orice alte mențiuni făcute în momentul plasării comenzii in mod corespunzator.


Pentru orice nelamurire sau situatie vă rugăm să contactați departamentul Relații Clienți. 
Momentan nu livrăm în afara teritoriului României.